üye olmak için:1 mesaj
deneme mod olmak içinn:5 mesaj
moderatör olmak için:10 mesaj
süper moederatör olmak için mesaj değil kurallara uymak lazım yani klurallara uymayanları ben banlarım ama sizde admin gibi kurallra uyacaksınız forumu teker teker gezip kurallara uymayanları 1 günülne banlayacaksınız kurallara uyanları ve adminin sözünden çıkmayanları süper moderatör ypıcam (ayrıca foruma 5 üye getirenide moderatör yapıcam)
co admin olmak için co admin acemi admin demektir sitenn yöneticisi değildir ama adminin bi düşüdür co admin oolmak için foruma 30 kişi getirmeniz kurallara uymanız ve tam administratörün kurallarını dikkate almalısınız
administratör yani sitenin gerçek sahibi olmak istiyorsanız onu ben istediğim kişilere yaparım formu tıka basa doldurmanız lazım administratör gerçek admin yani ne derse yapmalısınız en fazla 500 600 mesajınız olması gerekiyo olsa bile kurallara uyarsanız tam adminin dediklerini yaparsanız ben istersemki yaparım onda ben anlarım kurallara uyandan oyüzden formu doldurun fakat adminin dediklerini yaparsanız formu doldurursanız ve birkere bile uyarı cezası almasanız konularınız hiç çöpe gitmezse ve dediklerimi yaparsanız süper admin yani administratör olursunuz administratör şu demektir sitenin yarı sahibi ben olmadım zamanlar o ilgilenir vara yoğa kişi banlar silerse adminliği alınır kuralları dikkatli okuyunuz
banlı olabilmek içinse :1 mesajınız bile yoksa banlanırsınız siteye giripte kaydolupta sıfır mesaj olanlar 1 günlüne banlanır niyi forumlar